♡Summer Love - 59♡

Nialls perspektiv

" Vänta, va. Vad menar du lou? menar du vad jag tror du menar? Och du skojar inte? Isånnafall grattis till det. Ska bli pappa, det trodde jag inte. " Det var först då Liam typ freakade ut, inte så konstigt kanske, jag avslutade samtalet och gav Harry tillbaka hans telefon, jag berättade för liam...   hur Isabella helt plötsligt börjat gråta och svept ur sig att hon var gravid. Och Louis ställde den första frågan alla undrar, barn och vuxna, HUR?. Sen började isa tjata om mashmellows som hon egentligen inte äns gillar.
"trodde du att hon skulle våga säga det louis bara sådär?" Hörde jag, troligen även  harry och liam när Emmalee gjorde sitt försök till att viska, det är en av de få saker hon alltid varit lika dålig på att viska, och det visade sig att stello även var väldigt dålig på det när hon svarade, 
"alltså egentligen inte men hon har ju lärt sig från den bästa."  Sa stellomi som svar och em började skratta.
" Vad sägs om att vi far och hälsar på dom framtida föräldrarna? " frågade stellomi, denna gången var det tänkt till alla och inte bara till em. så vi alla nickade instämmande som svar, innan vi ringde paul för aatt hjälpa oss ut eftersom att det nu hade kommit ett tjogutal med skrikande fans. Två minuter senare kom paul, han gick mot cafet och försökte skapa lite ordning, vi reste oss upp och jag tog tag i ems hand, eftersom att jag vet att hon inte gillade all "uppmärksamhet". Paul komin genom cafets dörr, jag kramade om ems hand lite extra innan vi gick ut. det hade hunnit komma väldigt många fans, men kommer en kommer alla. Det var många fans som skrek, och grät, av lycka över att se oss. Sjukt. vilket gjorde det lite svårt att ta sig där ifrån. Men vi skrev faktiskt några autografer och jag tror även Em och Stellomi blev glattchockade att några fans även ville ha bilder och autografer av dom också. Efter kanske en halvtimme så var  vi äntligen på väg mot bellz och louis. 
 
Stellomis perspektiv.
 
Jag drog fram min mobil och loggade in på twitter. Jag började titta runt på twitter, när Harry plötsligt tog min mobil, 
" HARRYYYY. GIVE IT BACK. " sa jag när jag försökte ta tillbaka min mobil, men eftersom att Harry har längre armar en mig kändes det hopplöst. Så istället för att fortsätta hoppa omkring honom så satte jag mig ner på golvet med en duns.
"SNÄLLAAAAA HARRYBOIII" skrek jag typ hur högt som helst, just då kom dom andra in i rummet.
"Stellomi, försök inte ens. Han kommer aldrig bli en snäll pojke." Skrattade Louis fram som såg gladare ut än på länge.
Kanske hade vi bara ovanligt roligt, men helt plötsligt var klockan halv fyra på natt/morgonen. Det kändes lite som första gången vi någonsin träffat killarna från världens största pojkband eller som Em hade uttryckt sig, ' Dom autotunade fejkade kändispojkarna ', förutom att vi nu kunde komma ihåg vad som hänt dagen innan. Jag sneglade mot Harry och flinade, tänk att någon som han var min igen. Tänk att min syster är tillsammans med Niall Horan. Tänk att Isabella är gravid med Louis. Gravid. En liten mini bellz-Louis, aw. mina ögonlock blev tyngre och tyngre, det dröjde inte länge innan allt sakta blev svart och jag kände två armar som kramade om mig.
 
Emmalee's Perspektiv
 
Efter att Liam gått hem till sig, vi visste fortfarande inte vart Zayn var och stellomi och Harry hade somnat i soffan så hade Isabella och Louis gått för att lägga sig, så jag och Niall hade börjar gå mot min & tjejernas lägenhet för att förhoppningsvis kunna sova lite innan det blev morgon.
"Så hur känns det att Isabella är gravid?" undrade min pojkvänn. Jag greppade tag i hans hand och tänkte som vanligt ett tag innan jag svarade.
"Det känns väll bra.. Men hade det varit med någon annan än Louis hade jag troligast halshuggit henne." Han skrattade lite
"Du vet att dom kommer hitta personerna som.. Mördade Cate." min mamma, varje gång jag vaknar tänker jag att allt bara är en dröm, men det är det inte, hon är borta.
"Jag vet. Men hon visste allt om mig, saker som inte ens jag visste om mig själv" vi gick upp för dom två trapporna man behövde gå i för att komma till lägenheten, och gick direkt in i mitt rum, bytte om och la oss ner för att sova.
"Din mamma sa att du var kär i mig, att jag hade stulit ditt hjärta, kvällen jag kom för att se film hos dig i Oxford" Niall låg och pillade i mitt hår,
"Min mamma var lika gammal som Isabella när hon blev gravid." Ganska exakt faktiskt, det skiljde kanske bara en månad. Min lilla isabella ska få ett barn, det skulle inte förvåna mig om barnet fick heta typ, panda eller unicorn eller Emmalee Junior.
"Em du borde sova nu, Jag älskar dig." 
 
 
 Bellz' Perspektiv.
 
 De hade tagit det... Väldigt bra, antar jag. Utom det att de frågat om jag funderat på namn, gratulerat och sånt. Jag bet mig i läppen, lyssnade på hur Louis andades tungt, och sakta vid min sida. Jag kunde bara inte somna. Men även om våra vänner tagit det helt okej, vad skulle mamma säga? Och Louis föräldrar? Tillochmed jag kunde inse att mamma inte vore så glad om jag kom hem och berättade att jag var gravid med en helt okänd person för henne - tur nog hade hon hunnit träffa Louis några gånger. Men jag har aldrig träffat hans föräldrar. Minns jag rätt hade han berättat att de var skilda dock, och det betydde väl bara att vi skulle behöva berätta för ännu fler personer... Jag suckade, och reste mig upp. Jag kunde bara inte riktigt somna, så jag ´kunde ju lika gärna gå upp. Jag gick in i köket, och öppnade en av skåpen, tog ut påsen med marshmallows och började äta. Jag visste inte varför, men jag kunde inte riktigt klara mig utom dem. Men jag skulle väl lära mig att överleva. Tänk, snart skulle jag ha ett barn att ta hand om. Och jag kände mig faktiskt mer självsäker än någonsin. Vi skulle klara det här.
Kommentarer
Louise

Älskar det!

2013-08-01 @ 17:31:21Ditt Namn:
Gillar du kakor?

E-postadress (bara synlig för oss):

Din blogg?:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0