[introduction] Happily [Introduction]

 
Destiny, London och Brooke är bästa vänner och bor i Wolverhampton en stad i England. De har känt varandra sedan barndomsben men de har inte alltid bara varit de tre. Tidigare var även ingen annan än Liam Payne, numera känd från pojkbandet One Direction, Destiny's granne. Därför umgicks de mer än bara regelbundet, han och de tre tjejerna var oskiljaktiga. Men allting ändrades när Liam för andra gången sökte in till x-factor och faktiskt lyckades. 
 
Allt gick så snabbt och snart hade Liam nya vänner och ingen tid kvar för att prata med flickorna från Wolverhampton. Han slutade att svara på sms och ignorerade samtal det tog inte lång tid innan de insåg att han glömt dom. Nu har tre år passerat och Liam har fortfarande inte hört av sig. Tjejerna driver nu sitt egna café, inget stort men det tjänar mer än nog för att kunna överleva. Cafét ligger i en gammal lagerlokal som de brukade leka i som småbarn. Det kanske låter farligt, vilket det faktiskt var också. De tänker inte så mycket på sin föredetta bästa vän längre, eller det är iallafall det de försöker intala sig. Men vad händer när han plötsligt dyker upp tillsammans med sina bandmedlemar utan någon vidare förvarning?
 
Destiny Lee (19 år), är den blygaste tjejen i gänget. Hon är tystlåten, ambitös och väldigt smart. Eftersom att hon bodde granne med Liam var de även närmast varandra. I övrigt har Destiny en konstig kärlek för enhörningar och rosetter...
 
London Appleton (19 år), en tjej som alltid vet vad hon vill och har ett högt temprament. London är inte rädd för att säga vad hon tycker och tänker sig inte alltid för innan hon öppnar munnen. London är den av vännerna som kom på ideen med att starta ett litet café i den gamla lagerlokalen.
 
Brooke Mackenzie, (19 år, vars riktiga namn är Brooklyn, fast hon inte gillar att kallas det.) skrattar mycket, ibland lite för mycket. Även om hon inte alltid är den vassaste kniven i lådan har hon ett gott hjärta och vill alla väl. Dock så är Brooke väldigt klumpig och det var lite förvånande att Brooke var med i cheerleadertruppen då hon och de andra gick i skolan.
Kommentarer
My

Men åh blir över dina kommentarer! Ska börja följa denna novell jag med!! Den verkar rikigt intressant å du skriver superbra! Snygg design oxå!
Blir de engelska dialoger? Lever mig in så mkt bättre då ;) haha!

Svar: Haha, vi tackar så mycket för komplimangerna!Och dialogerna blir på engelska. (:
directioon.blogg.se

2014-01-05 @ 12:53:53Ditt Namn:
Gillar du kakor?

E-postadress (bara synlig för oss):

Din blogg?:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0