Svar På frågestunden! (Del 1)

- Om ni skulle beskriva er själva, vilken kändis skulle ni då vara mest lik till utseendet? 
 Svar: Em: Typ ingen, jag antar att jag är one of a kind. (El klämmer in att hon tycker att Em ser ut lite som Ashley Benson. Typ.)
El: Uh, jag är typ Amanda Bynes efter det att hon blev galen..
Ha: Migsjälv.

- Hur gamla är ni IRL? 
 Svar: Em: 16år.
El: Jag är född år 2000. Heh.
Ha: dubbelnolla. ^

- Känner ni varandra IRL, hur fick ni kontakt? 
Svar: Em: Ja. Eftersom Ha, är min syster så vi känner varandra. Förstår att alla är chockade över detta. (och sen bara gled El in i bliden #glidare)
El: Jag och Ha började i samma klass och sedan bara boom beam bam vad ska man säga? Jag är smart. Jag förstod att vi skulle starta en blogg om one direction (när jag var sex år #smart) och jag bara "hola." Så ja.
Ha: Det som dom sa ^. 

- Är ni bästa vänner? 
Svar: Em: VI ÄLSKAR VARANDRA SÅ MYCKET SÅ NI INTE SKULLE FATTA<3<3 
El: HAHAHA JADU MAN SKULLE VÄL KUNNA SÄGA DET, ANTAR JAG. 
Ha: HAHHA nej.
 
- Hur skriver ni novellen, kör ni varannat inlägg eller bara skriver ni? men hur liksom kommer ni överens om vad som händer osv? :D 
Svar: Em: Jag och El skriver mest på novellen, vi skriver ungefär en halv del var och turas om väldigt mycket med att skriva. Vill man skriva mer får man såklart göra det. Vi brukar inte komma överens så mycket om vad som ska hända, så ibland kan man bli riktigt chockad när man läser vad den andra har skrivit. (typ som att Zayn & Brooke låg med varandra)
Om man inte är nöjd med vad den andra har skrivit kan man bara ändra i det, och ja. Vi är inte så nöjda med denna novellen och längtar till att börja på en ny! Dock så kommer vi inte att sluta på den här före den är klar.
Lycka till med att lägga till något i det här svaret.
El: Tja, vad ska man säga? Jag antar att Em begrundade det där svaret länge då hon knappt lämnat någonting för mig eller Ha att tillägga. Och ja. Så det där är kul. Ibland blir man så förvirrad av vad de andra skriver att man bara undrar vad tusan man ska fortsätta på. 
Ha: Jag skriver inte så ofta, men det ska vi ändra på.  (Em tillägger: Den dagen)
 
- när fyller du år?
Svar: Em: September.
El: Augusti, en vecka efter Ha.
Ha: Augusti, en vecka före El.
 
- Vilka bloggar läser ni?
Svar: Em: Läser sjukt många bloggar, vet inte om du syftade specifikt på novellbloggar eller bloggar i allmänhet. Men här är två bloggar jag läser dagligen,
'Booodin.blogg.se
'Johannabloggar.blogg.se
El: Haha, som den simsnörd jag är så läser jag mest simsbloggar, t.ex spacesims.blogg.se , men läser även epicfaiil.se då och då. Men läser även otroligt många novellbloggar.  
Ha: Ingen.
 
 
 
 
Kommentarer
Maja

Hej! Jag har precis startar en ny One Direction novell efter en väldigt lång paus och skulle bli väldigt glad ifall du gick in och läste första kapitlet? Kanske till och med lämnar en kommentar? :)

2014-03-17 @ 21:37:59Ditt Namn:
Gillar du kakor?

E-postadress (bara synlig för oss):

Din blogg?:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0