♡Summer Love ~ Del 22♡

 
Stellomi's Perspektiv 
 
Så fort Bellz och Louis försvunnit därifrån var jag tvungen att kasta en snabb blick på Harry. Jag kan inte låta bli att se på honom. Han är bara... Så perfekt. Eller inte perfekt, ni vet, nobody's perfect, men det närmaste perfekt jag sett.
 
 
 
 
 Nånsin.
  
 
 
 
Och jag skämtar inte om sånt. 
 
Han mötte min blick och log. Sådär perfekt. Som han alltid gör. Jag log tillbaka, och lade huvudet lite lätt på sned. Jag insåg att det måste vara väldigt uppenbart då jag sitter där och ler fånigt framför honom. Om EmmaLee kände till att jag liksom tänkte på Harry just nu som mer än en vän skulle hon typ reta mig tills jag dog, så jag kastade en blick på EmmaLee. Hon verkade oroad över något. Jag är så egoistisk så att jag glömmer bort min kompis. Jag är ett monster. Jag slutade med ens le, och bet mig i läppen. Det var tyst inne i köket. Vad höll de på med därinne? Efter kanske en kvart av tystnad kom Bellz och Louis tillbaka. Skrattandes. Vad Louis hade visat isabella hade verkligen fungerat, tror aldrig jag sätt henne såhär glad?
 
Harry's pespektiv.

Efter Louis hade visat Bellz något i köket hade vi haft en toppenkväll, bästa på länge. Tjejerna gjorde massa konstiga danser, som såg sjukt roliga ut. Jag kom hela tiden på mig själv när jag stirrade på Stellomi, hoppas inte att hon märkte något.
"Men, vi ska nog fara hem nu. Åker ni imorgon?" Em såg till och med lite ledsen ut när hon sa det sista. Även om hon brukar vara den som gillar oss killar minst.
"Jo.. vi ska på en kort turne i USA, sen ska vi fara till London och vara där i en månad." Zayn svarade ganska fort, som att han hoppades att tjejerna inte skulle höra vad han sa.
"Okej.. men vi ska ju flytta till London nu om någon vecka, då kanske vi ses." Em log lite försiktigt mot.. Niall tror jag.
"Men, kan inte vi komma och träffa er ett tag imorgon på flygplatsen?" Stellomi riktade frågan mot mig, och log sitt underbara leende.
"Jo, såklart ni kan" Äntligen fick jag en anledning till att kolla mot henne.
 
Jag sov inte så bra den natten, inte alls faktist.
 
 
KommentarerDitt Namn:
Gillar du kakor?

E-postadress (bara synlig för oss):

Din blogg?:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0